Pitanja i odgovori

Ovdje smo prikazali neke od najčešćih pitanja i odgovora koje nam postavljate. Ukoliko ne možete naći odgovore na Vaše pitanje slobodno nas kontaktirajte na besplatni telefon 0800 555 660 ili izvan radnog vremena na e-mail adresu info@aweb.hr

Pročitajte Vaša pitanja i naše odgovore ;)

Danas ću uplatiti svoj aWEB prema ponudi. Kada će stranice biti gotove odnosno vidljive na internetu?

Stranice možete očekivati vrlo brzo. Ovisno o vrsti domene i postavkama izrada stranica može potrajati do 5 radnih dana. Najčešće prvu verziju možete očekivati unutar 24 sata od dana zaprimanja uplate.

Htio bih vlastite internet stranice, ali nisam siguran je li aWEB ono što trebam?

To i je prednost naše usluge, s obzirom da nemate značajno ulaganje. Možete uplatiti i testirati uslugu, a ukoliko budete nezadovoljni (u što iskreno sumnjamo) jamčimo povrat Vašeg novca. Također ukoliko se za godinu-dvije odlučite za izradu nove stranice zbog većih zahtjeva, Vaše dotadašnje ulaganje je minimalno.

Koja je procedura za registraciju domene?

Mi ćemo proceduru registracije domene u nadležnom registru napraviti za Vas. Sve što vi trebate napraviti je registrirati se na Agroklub (ako već niste) i ako ste OPG dostaviti nam izvod iz upisnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (za tvrtke i obrte je dovoljan samo OIB). Kada ste napravili uplatu i gore navedeno, javit će Vam se naši djelatnici vezano za izbor domene.

Moja tvrtka ne proizvodi hranu. Mogu li i ja koristiti aWEB uslugu?

Možete ukoliko je Vaša djelatnost na neki drugi način vezana za sektor poljoprivrede ili ruralni prostor. Primjerice trgovina repromaterijalom, oprema za lov/ribolov, izrada rukotvorina, opreme za šumu itd. Svi Vaši proizvodi/usluge kod korištenja aWEB usluge nalaze se i u našem poljoprivrednom oglasniku te nam je zato važno da sačuvamo kvalitetu i tog proizvoda.

Korisnik sam eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, mogu li ja dobiti neki popust za aWEB?

Svi korisnici eGAP aplikacije imaju pravo na popust od 20% ukupno na kombinaciju ovih usluga. Primjera radi, ako plaćate eGAP 540,00kn/godišnje + PDV i želite osnovne opcije aWEB-a koji košta 400,00kn + PDV ostvarujete popust na oba proizvoda. Dakle 540,00 + 400,00 = 940,00, to umanjimo za 20% (-188kn) i dobijemo 752,00kn + PDV koliko Vas koštaju ova 2 proizvoda zajedno. Vrlo povoljno, zar ne? Također ova situacija se primjenjuje i u drugom smjeru, kada aWEB korisnici žele i eGAP.

Dajete li garanciju? Imam li pravo na povrat novca ukoliko nisam zadovoljan?

Dajemo garanciju isporuke usluge od 99,9% vremena u godini dana. Servisne radnje neće značajno ugrožavati funkcionalnosti Vaših stranica jer se obavljaju kada je najmanje opterećenje (vikendi, praznici, po noći). Dodatno ukoliko iz bilo kojeg razloga smatrate da niste zadovoljni uslugom možete zatražiti svoj novac nazad u roku od 30 dana od dana uplate. Vratit ćemo Vam novac na račun bez da tražimo od Vas bilo kakvo obrazloženje razloga.

print QR arrow_upward