Mogućnosti

aWEB sadrži sve što jedan suvremeni web treba imati, a od ostalih stranica razlikuje se po odnosu uloženo-dobijeno. Pogledajte dolje što sve jedna stranica u ovom modelu sadrži, a na raspolaganju su Vam i dodatne mogućnosti promocije i opremanja stranica. Na Vama je da se brinete o proizvodnji, a nama prepustite promociju na internetu.

Registracija domene

Registracija domene

Svi pravni subjekti (trgovačko i dioničko društvo, obrt, OPG) imaju pravo na jednu besplatnu .hr domenu koja odgovara nazivu subjekta (npr. opg-prezime.hr). U sklopu aWEB modela za Vas vršimo registraciju i održavanje domene.

Zakup servera za smještaj stranica

Zakup servera za smještaj stranica

Za potrebe smještaja Vaših internet stranica osigurali smo brzi i pouzdani poslužitelj (server) koji se nalazi na regionalnom komunikacijskom čvorištu. Vaše stranice bit će dostupne 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Izrada stranica

Izrada stranica

Stranice možete u svega nekoliko klikova izraditi sami, a možete se i osloniti na naše stručnjake koji će to napraviti za Vas. Više nema potrebe da tražite neprovjerena rješenja, kada aWEB nudi sve što je potrebno na jednom mjestu.

Održavanje

Održavanje

Održavanje stranica je posao koji za Vas obavljaju iskusni IT administratori sa više od 10 godina iskustva u ovom zahtjevnom poslu. Isti eksperti koji godinama razvijaju platformu informacijskog sustava Agroklub

Prilagodljivi dizajn

Prilagodljivi dizajn

Prilagodite dizajn svojim željama. Odaberite Vaše boje, fotografije, tipografiju (fontove) i druge elemente Vaših stranica. Dodatno aWEB vodi računa da se Vaše stranice prilagođavaju i različitim uređajima nove generacije (smartphone, tablet uređaji), a kako bi krajnji korisnik imao što bolje iskustvo sadržaja Vaših stranica.

Sustav za upravljanje sadržajem

Sustav za upravljanje sadržajem

Sav sadržaj Vaših stranica nalazi se u bazi podataka kojim možete samostalno upravljati putem Vašeg Agroklub korisničkog računa. CMS = Content Management System.

Tekstovi

Tekstovi

Opišite Vašu djelatnost i predstavite se kupcima na internetu. U nekoliko rečenica opišite Vaše gospodarstvo i čime se bavite i posjetitelje Vaše stranice upoznajte s Vašim proizvodima.

Proizvodi/usluge

Proizvodi/usluge

Svi Vaši proizvodi i usluge na jednom mjestu, na Vašim vlastitim internet stranicama.

Društvene mreže

Društvene mreže

Kreirali smo mogućnosti dijeljenja i favoriziranja sadržaja Vaših stranica prema najdominantnijim društvenim mrežama.

XHTML + CSS + jQuery

XHTML + CSS + jQuery

Koristimo najnovije univerzalne standarde izrade koje jamče ujednačen prikaz na svim platformama i preglednicima.

Dokumenti, fotografije, video

Dokumenti, fotografije, video

Uz standardni sadržaj možete neograničeno objavljivati fotografije, dokumente ili ugraditi video materijale (Youtube/Vimeo).

Google karta

Google karta

Integracijom google karte na najjednostavniji način pokazujemo posjetiteljima kako mogu doći do Vas.

SEO

SEO

Stranice su koncipirane na način da što bolje kotiraju na svim važnijim pretraživačima interneta (Google, Bing ...).

eGAP modul (samo za eGAP korisnike)

eGAP modul (samo za eGAP korisnike)

Svi korisnici eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje mogu svoju proizvodnju učiniti transparentnijom uključivanjem eGAP modula za aWEB.

Google Analytics

Google Analytics

Stranice sadrže i Google Analytics kod koji nam daje informacije o ostvarenim posjetama i posjetiteljima stranica.

Pretraga

Pretraga

Modul pretrage kreiran je koristeći globalno najpopularniju tražilicu Google. Kada posjetitelj želi pronaći neku informaciju modul pretrage dat će mu najbolju moguću adresu.

QR kod

QR kod

Kada imate stranicu možete koristiti i generirani QR kod kako bi kupcima dali više informacija o Vama. Kod je namijenjen označavanju ambalaže ili reklamnih materijala, a sadrži informacije o Vašim internet stranicama na kojima kupac može saznati sve o Vama i Vašim proizvodima/uslugama.

Forma za kontakt

Forma za kontakt

Svaka stranica sadrži Vaše kontaktne informacije i formu za direktno slanje maila.

RSS proizvoda usluga za integraciju na druge servise

RSS proizvoda usluga za integraciju na druge servise

Pripremili smo i XML katalog Vaših proizvoda i usluga koji možete koristiti kako bi iste proizvode i usluge postavili na druga internet odredišta.

Agroklub

Agroklub

Kao dodatan benefit ovoj usluzi, Vaši proizvodi nalaze se i unutar poljoprivrednog oglasnika portala Agroklub te ste na taj način dodatno eksponirani prema velikom broju korisnika. Dodatno, kako bi Vaše stranice imale uvijek svježi sadržaj integrirali smo i blok novosti iz poljoprivrede.

KLUB

KLUB

Svim korisnicima društvene mreže za poljoprivrednike KLUB omogućili smo i prikazivanje objava na internet stranicama.

Verzija za ispis

Verzija za ispis

Kako bi Vaši kupci mogli Vaše stranice ispisati na pisaču, posebnu pažnju posvetili smo i printer friendly verziji stranica.

I mnoge dodatne mogućnosti ...

Svaka aWEB stranica uključuje u osnovnom modelu sve gore navedeno, a ni to nije sve ;)

Putem ovog modela možete na najjednostavniji način naručiti i druge usluge koje će podići razinu prezentacije i doseg utjecaja objavljenih informacija.

Pogledajte cijene i dodatne opcije

print QR arrow_upward