Novo, korisno i povoljno? aWEB!

Datum objave: 10.01.2016

Agroklub informacijski sustav okupljalište je velikog broja poljoprivrednika na Internetu, a dio naše svakodnevice osim informiranja proizvođača je i osmišljavnje i realizacija novih projekata koji domaćim proizvođačima olakšavaju plasman na današnjem tržištu.

Vlastite web stranice za 400 kuna GODIŠNJE!

Najnoviji projekt Agroklub ekipe je aWEB. Što je aWEB? Kako sam naziv govori (aWEB=agroWEB), to je model izrade internetskih stranica za poljoprivrednike. I ne samo poljoprivrednike, već i tvrtke, obrte, zadruge, proizvođače opreme i dijelova, distributere mehanizacije, uvoznike dijelova... Internet stranice za apsolutno sve sudionike tržišta agrara!

Probajte pronaći povoljniju ponudu!

aWEB je apsolutno najpovoljniji način izrade web stranica na tržištu. Dok drugi web developeri izradu naplaćuju po nekoliko tisuća, pa i desetaka tisuća kuna aWEB omogućava izradu stranicu po cijeni od 400kn godišnje! U tu cijenu uključen je kompletan proces registracije domene, hostinga, izrade i održavanja Vaših stranica na internetu.

Stranice prikazuju vaše proizvode, uz mogućnost prikaza cijena, fotografija, dokumenata, video sadržaja, kontakt podataka, mape lokacije i mnogo, mnogo drugog. Izrađujemo ih pomoću vaših materijala: fotografija, dokumenata, i i raznih drugih podataka. Sami birate koje informacije i koje materijale želite prikazati posjetiteljima svoje stranice.

Mogućnost dodatnog oglašavanja

Korisnicima koji žele napraviti i korak omogućili smo i dodatne mogućnosti promocije: oglašavanje na Agroklub informacijskom sustavu, promociju na društvenim mrežama, mogućnost kreiranja mail adresa itd. Detaljnije informacije o mogućnostima dodatne promocije vlastite web stranice pronađite ovdje.

Priključite se online zajednici i pronađite nove kupce za svoje proizvode! Za sva pitanja javite nam se na info@aweb.hr ili na besplatni info telefon 0800 555 660.

aWEB, jednim klikom do kupaca!

print QR arrow_upward