Internetizirajte svoje poslovanje! ;)

Datum objave: 12.01.2016

Agroklub ekipa već više od sedam godina radi na približavanju svijeta Interneta poljoprivrednicima, ali i obrnuto. Naše ideje i projekti vrlo su dobro prihvaćeni među online poljoprivrednicima, a trudimo se da svaki od naših servisa olakša iskorak naših poljoprivrednika u svijet Interneta.

eGAP aplikacija je projekt koji koriste stotine različitih poljoprivrednika već treću godinu za redom. Zamišljena je kao dnevnik proizvodnje, a korisnicima štedi vrijeme i olakšava evidenciju svakodnevnih aktivnosti na polju. Povezana je sa Arkod-om, tako da korisnici sve parcele u svom vlasništvu prenose u eGAP aplikaciju u samo nekoliko klikova. Osim toga, baze sadnog materijala, zaštitnih sredstava i gnojiva integrirane su u eGAP, tako da je evidencija preciznija i jednostavnija. Više informacija o eGAP-u pronađite ovdje.

Osigurajte svoju prisutnost na Internetu ;)

U našem najnovijem projektu, svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima omogućili smo najpovoljniji model izrade vlastitih stranica na tržištu. Internet stranice danas su nužnost, a ne potreba, a ako imate svoj OPG/obrt/tvrtku i imate proizvod koji želite predstaviti velikom broju ljudi - aWEB model je najbolje rješenje! Vlastitim web stranicama radite iskorak prema svim korisnicima koji svakodnevno surfaju Internetom, a na jednom mjestu predstavljate sve proizvode koje želite predstaviti svojim posjetiteljima. Više informacija o aWEB-u pronađite ovdje.

20% popust na kombinaciju usluga!

Svim novim korisnicima koji bi se u 2016. godini odlučili za kombinaciju ovih dvaju usluga omogućujemo popust od 20% na ukupni iznos ponude! Podignite svoje poslovanje na novu razinu, slijedite trendove i postanite prisutni na Internetu!

Za bilo kakva pitanja ili nejasnoće, slobodno se javite na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@aweb.hr.

aWEB, jednim klikom do kupaca!

print QR arrow_upward