aWEB za vinare iločkog vinogorja!

Datum objave: 01.03.2016

Tema današnjeg radnog sastanka održanog u Kuriji Brnjaković u Iloku bila je analiza postignuća natječajnih postupaka za potpore iz Vinske omotnice vinara iz Vukovarsko-srijemske županije. Organizatorima je nakana bila predstaviti prikupljene informacije na temu Vinske omotnice, ukazati na problematiku, ali i predstaviti moguća rješenja za njihovo otklanjanje.

Na radni sastanak pozvani su proizvođači vina Vukovarsko-srijemske županije, veći proizvođači grožđa, čelnici lokalne i područne samouprave, kao i čelnici gospodarskih udruženja, Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku te razvojnih agencija i institucija.

Nazočnima su Andrija Matić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu VSŽ, Božica Dolić iz Savjetodavne službe, Mladen Markešić iz TINTL i profesor Mate Bilić sa Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku pojasnili koji su uzroci maloga broja uspješnih kandidatura i pokušali doći do rješenja i prijedloga kako povećati broj uspješnih prijava na natječaje.

Kako aWEB pomaže vinarima?

Projekt "aWEB ulaznica u svijet interneta" namijenjen je svim poljoprivrednim proizvođačima koji imaju finalni proizvod na tržište. Vinari su specifična skupina zbog velikog broja proizvođača s problemom plasmana i postizanja cijene vina na tržištu. Prisutstvo na internetu danas je neophodno za svakoga, pa tako i proizvođače vina, a aWEB model na najjednostavniji način rješava problem izrade i održavanja prezentacijske web stranice.aWEB stranica sadrži sve što jedan posjetitelj želi saznati: informacije o proizvodima, fotografije, opisne tekstove, lokaciju i kontakt podatke..

VSŽ sponzorira izradu internet stranica svojim proizvođačima!

Vukovarsko-srijemska županija prepoznala je važnost investiranja u moderne tehnologije i odlučila potaknuti proizvođače sa prostora VSŽ u prvom koraku prema internet svijetu. VSŽ u suradnji sa Agroklubom financira izradu i održavanje aWEB internet stranica za čak 40 proizvođača sa prostora Županije. Prioritet ovoga puta imaju vinari i povrćari, a detaljnije informacije očekujte uskoro ;)

Za bilo kakva pitanja, slobodno se javite na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@aweb.hr.

aWEB, jednim klikom do kupaca!

print QR arrow_upward