aWEB što i zašto?

Ovaj model internet prezentacije omogućuje odličan nastup na internetu bez potrebe za ulaganjem. Uz našu pomoć iskoristite sve prednosti interneta. Zašto je aWEB najbolji za Vaš posao saznajte na ovim stranicama.

Što je aWEB?

aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor općenito.

Usluga po modelu "ključ u ruke" po najpovoljnijoj cijeni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domene, smještaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku.

aWEB je servis informacijskog sustava Agroklub te na taj način dodatno jamči kvalitetno predstavljanje na internetu.

Uz aWEB ste samo jedan klik udaljeni od kupaca Vaših proizvoda ili usluga na internetu!

Zašto aWEB?

Vlastite internet stranice približavaju Vaše proizvode i usluge brojnim internet korisnicima.

Ako prodajete na kućnom pragu izloženi ste kupcima koji prolaze Vašim mjestom, ako prodajete na tržnici obraćate se stotinama ili tisućama kupaca koji ju posjećuju, a ako ste se kvalitetno predstavili na internetu Vaši proizvodi/usluge izloženi su milijunima potencijalnih kupaca. Nužno je biti prisutan i kvalitetno se predstaviti, a to stranice aWEB usluge zasigurno omogućavaju.

Naša tvrtka više od 10 godina razvija različita internet rješenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. aWEB je spoj svog našeg znanja i iskustva te kao takav najbolji proizvod koji smo ikada napravili.

Nije upitno treba li biti prisutan na internetu, već samo kako. Internet tržište raste velikim stopama iz godine u godinu i mijenja se iz dana u dan. Mi to znamo, pratimo i prilagođavamo se.

aWEB je naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje jer smo unutar jedne usluge stvorili uvjete da sa malim ulaganjem realiziramo sve što je potrebno za kvalitetnu prezentaciju.

Internet stranice su postale platforma, a pretraživači i društvene mreže ozbiljni kanali prodaje.

Stoga, kreirajte podlogu za razvoj svog proizvoda i poslovanja. Dajte nam povjerenje, vratit ćemo Vam rezultate.

Pogledajte mogućnosti usluge

print QR arrow_upward